Autors capítol 4

Ei amics, som els nens i nenes de la classe de cinquè A de l’Escola Catalunya.
Ens diem “La classe dels objectes divertits” i  som nou nens i disset nenes.
Ens agrada molt aprendre coses noves i ens apliquem en la feina. També ens agrada molt parlar i jugar i a vegades ens costa estar concentrats. A l’hora del pati acostumem a jugar per separat els nens i les nenes.  Als nens els agrada més el futbol i a les nenes el “pot-pot”· Aviat marxarem de colònies i ens fa molta il·lusió anar-hi per passar-ho bé i fer molta tabola amb els amics i els professors.
Ens ha agradat molt acabar la història del fil 4. Ho hem trobat molt divertit i hem aprés a treballar en grup i en conjunt amb altres nens i nenes. La redacció del text l’hem fet entre tots a partir d’una pluja d’idees pròpies. Hem escollit les imatges del text votant els que consideràvem més apropiats.

Alumnes de 5è A de l'Escola Catalunya

Així és com ens diem:

Judith Andrés, Melanie Aubert,  Òscar Blancafort, Eduard Bravo, Ainara Castilla, Ariadna Castillo, Joan Costa, Alicia Fernández, Júlia Franco, Quim García, Sergio García, Alejandro García, Cristina Jiménez, Gisela López, Illia Litvyn, Xavier Marcos, Marta Millán, Lucía Murillo, Oriol Puig, Amanda Ramírez, Anna Robles, Nerea Sánchez, Ainhoa Soria, Júlia Torrentó, Sara Utrera, Berta Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada